Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vadász Étterem és Hotel
Cím: 9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 59.Email: info@vadaszhotel.hu
Web: http://www.vadaszhotel.huTelefon: (94) 511-052 (94) 511-053
Fax: (94) 511-053Gps: 47.25473404 , 16.60496902

Bemutatkozás

A Vadász Étterem egy évszázad óta meghatározó szerepet játszik a megyeszékhely vendéglátásában. Éttermi része teljes átalakítása után, valamint a felsõ szintre újonnan hozzáépített hotel 2002-ben nyitotta meg újra kapuit családi vállalkozás keretében.

A tulajdonosok célja, hogy a Vadász Étterem és Hotel*** európai színvonalú szolgáltatások nyújtásával és a vendégek megelégedettségére hangsúlyt fektetve a térség meghatározó éttermévé ill. szállodájává váljék.
Szállodánk jelenleg 8 db egy-, két-, ill. háromágyas, igényesen kialakított szobával rendelkezik. Zuhanyzós ill. fürdõkádas fürdõszobával ellátott szobáinkban színes televízió, telefon, minibár, internet csatlakozási lehetõség, légkondícionáló, szolgálják vendégeink kényelmét.


Az Európai és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnek védnöki táblájával kitüntetett Vadász Étterem a kulináris élvezetek és borok kedvelõinek egyaránt zarándokhelye.
80 férõhelyes éttermünk városszerte híres a nemzetközi és magyaros konyha jellegzetességeit magán viselõ ízes ételeirõl, házi specialitásairól, valamint a szakszerû és udvarias kiszolgálásról.
Az étterem egybenyitható a különbözõ megbeszélések, tárgyalások, tréningek lebonyolítására is kiválóan alkalmas különtermünkkel, így a 120 fõ befogadó képes céges ill. baráti rendezvények, esküvõk, eljegyzések lebonyolításának is kiváló helyszíne.
A Vadász Étterem és Hotel*** Szombathely kertvárosában a 27 hektáros arborétum közelében található. Az udvarban árnyas fákkal körülvett 80 férõhelyes kerthelyiség alkalmas kerti grill partik rendezésére is.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink